Cum să facem sex singuri

Standard

În primul şi-n primul rînd, nu toţi avem o iubită. Sînt unii care au mai multe, dar sînt alţii care nu au deloc, nici măcar una. Cu toate acestea, toţi avem nevoie să ne rezolvăm anumite necesităţi fiziologice, că oameni sîntem. Scopul acestor necesități este unul în primul rînd social. Studiile sociologice arată că numărul de bărbați crește, iar numărul de femei,* scade. Pe de altă parte, prostituţia nu se legalizează. Pentru a ne face utili societăţii şi pentru a nu deveni nişte membri violenţi ai acesteia, trebuie să contribuim cu o mînă de ajutor la interacțiunea normală cu ceilalţi membri ai societăţii, români, maghiari, germani (cursanții avansați știu cum să iasă dintr-o situaţie de criză atunci cînd interacționează cu un individ violent sau agresiv).

După ce am lămurit necesitatea facerii de sex singuri, urmează să trecem la aplicarea empirică a celor învăţate. În primul şi-n primul rînd, pentru a putea face sex singuri, trebuie să ne asigurăm că sîntem singuri. După ce ne izolăm de ceilalţi, trebuie să ne asigurăm de igiena actului în sine. Ne spălăm frumos pe mîini cu apă şi săpun. Apa caldă constituie un avantaj. Deşi cremele pot contribui la rezultatul actului, nu sînt recomandate într-un mediu prăfuit sau plin de germeni. După operaţiunile de igienă, puţa trebuie să arate cam aşa:

Apoi trebuie să ne asigurăm… bă, trebuie să vă învăţ eu cum să vă faceţi laba? Luaţi aici o poză, frecaţi-o pînă vă ies băşici şi lăsaţi-mă pe mine în pace, că am treabă!

Later edit: *Virgula asta dintre subiect şi predicat a fost semnalată la manţog pe blog de unu’ care face labă la poze cu mine.

14 responses »

    • păi foarte bine, că eu n-am vrut să-l descurajez. şi dacă nu merge, poate-ncearcă şi-altceva, ulei, de exemplu.

  1. Pingback: Cum să nu mai fii virgin după o anumită vîrstă. Azi, poziția misionarului. « Nedormitul

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s