Se confirmă, Traian Băsescu este grav bolnav

Standard

Zice Stelică:

Ştiu din mai multe surse că este bolnav. Ba nu mai bea, ba nu doarme, ba ia medicamente cu pumnul, dar cine poate să verifice aşa ceva? Eu privesc cu circumspecţie asemenea veşti, deşi el este un băutor de cursă lungă din cauza tinereţii lui zbuciumate pe valuri. Şi cu Ceauşescu, atunci când aveam probleme cu el, apăreau zvonuri că este bolnav şi că moare. Şi Băsescu este foarte antipatizat. Este cel mai nepopular preşedinte de după revoluţie. Când el vorbeşte, 9 din 10 români nu îl cred. Ştiu de la oameni foarte importanţi din zona Cotroceni că este bolnav, dar nu pot să spun mai departe, pentru că nimeni nu are o dovadă certă. Cred că este foarte încurcat şi are o stare proastă. Ne consideră nişte proşti că nu înţelegem marea lui operă.

27 responses »

 1. ceausescu.ceausescu.ceausescu.basescu.basescu.ceausescu. pavlov. NENOROCITU DREACU CARE NE IMFOMETEAZA CA ERA MAI BINE INAINTE

 2. Breaking Niuz: că cățeii sînt oameni @17:50

  Off topic: N-am votat la chestionar pentru căci lipsește cea mai importantă opțiune: “sînt un laș, mă c…c pe mine de frică să răspund”

 3. e posibil votul multiplu. fraudați la liber. trebuie să găsesc și o modalitate cu gălețile electorale, că aș fi interesat.

   • v-am zis ce păcat că gregorie nu intră în politică? e bun de clanță 😈

  • non dormirea voastra, chiar voiam sa va sugerez o idee da culoare, da public tzinta(?!), d’astea roz vs maro, Apple vs Android, omor prefabricat fata de ala autentic(atentie la sine!), etc.
   …alea +2000 de accesari e cum ar zice Laza, ” o asteptare in populatiune”…

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s