Masturbarea – factor de securitate națională

Standard

O să inaugurez rubrica “Femei pentru care merită o labă” cu doamna din titlu. Absolventă a Facultăţii de Litere şi Istorie a Universităţii din Craiova, specializarea Română-Italiană, apetisanta doamnă Vasilescu şi-a tocit buculiţele în Colegiul Naţional de Apărare. Capricioasă cum o știm, a babardit-o peste cîțiva ani în sociologie, domeniu în care și-a dat doctoratul. A lins cartea pentru a produce lucrarea științifică “Cultura – factor de securitate naţională”.

Îşi împarte mînuţele între comisiile de cultură şi, respectiv, de egalitate de şanse din senat, la cea din urmă preluînd iniţiativa ca preşedinte. A debutat în viaţa politică în partidul “dirty”, condus de tribun, pe care l-a părăsit în urmă cu cîţiva ani pentru a se înscrie în partidul “pervert”. Este colegă cu Nicu Bănicioiu şi mai multe nu spun.

Are ţîţe mari (din păcate, nu încap în postare), însă pentru efecte garantate concentraţi-vă pe bărbie şi buze. Sculatul ușor întîrziat nu trebuie să vă sperie. Încercați cîteva expresii în limba italiană – ar fi bine să vorbiţi numai dumneavoastră că, dacă nu, nu se mai opreşte, nici măcar în imaginație, atît îi turuie gura. După ce obțineți erecția, puteți da frîu liber fanteziilor.

Scor:

În cît timp se scoală: ***

Calitatea erecției: ****

Fantezii: *****

Locație: ***

9 responses »

  1. Înţeleg că nu ai avut destul spaţiu editorial pentru ţîţe. Nu-i nimic, oricum subiecta le ţine în hamace, ca să evite chemarea gravidaţională a străbunilor. La sculativitate merită trei puncte, dar efortul erectil este zădărnicit 100% atunci cînd deschide gura. Aşadar, din motive de lag (histerezis? defazaj şi cosφ) cîmpul magnetic nu va putea fi niciodată explorat. Nici la polul nord, nici la polul sus. Nici nu cred că are vreun gauss pe-acolo.

    • s-a găsit gallus la polul sus. el este, de fapt, motivul pentru care am avertizat că este crucial ca frumoasa să nu scoată vreo vorbă, nici măcar în fantezie, pentru că – aşa cum bine ai remarcat – cauzează la sculabilitate.

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s