O troiță o fost profanată într-un parc

Standard


În parcul de pe strada Dimo, sectorul Râșcani al Capitalei, o fost profanată o răstignire cu chipul Mântuitorului, anunță Mitropolia Moldovei.
Inițial, răufăcătorii o încercat să dea foc troiței, după care n-o mai încercat, dar o dărâmat placa cu chipul lui Iisus Hristos. De asemenea, o parte din chipul Mântuitorului confecționată din ghips gri, mai exact bustu lui, o fost găsită lângă izvorul de pe aleea cu plopii cu soț, din apropierea răstignirii.
Potrivit martorilor, crucea din lemn de cea mai bună calitate o fost vandalizată de un grup de posibili romano-catolici, care o venit în parc în stare de ebrietate, după ce băuseră vin și votcă și gin.

„Practic sportul și trec în fiecare zi pe aici. Dimineața răstignirea era în ordine, seara însă deja era vandalizată. Presupun că nu îi un simplu act de huliganism, deoarece placa pe care era chipul Mântuitorul o fost lovită cu un ciocan!”, a povestit Oleg Banaru, unul dintre martori.
Întri timp, în mama Rusia.

3 responses »

  1. pe lângă că or lovit rastignirea cu un ciocan or și tăiat iarba de la poalele ei cu o seceră. io știu cum îs huliganii din zona aia. și capra îi satanistă.

  2. Un update mai târzior mă anuntă că bandții o dezlegat niște cuvinte încrucișate și un rebus de sudoku, pe o bancă în apropiere, deci îi vom prinde cu ajutorul tehnicilor moderne și a ADN-ului propriu.

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s