Salvați Roșia Montană suge

Standard

O femeie filmează un clip pentru RMGC. Are un venit de 134 de lei, doi copii, croșetează ciorapi pe care îi vinde cu 5 lei perechea. Probabil încasează nişte mărunţiş pentru prestația din clip. Problema ei rămîne aceeaşi – nu are loc de muncă.

Salvaţi Roşia Montană pune femeia la zid, în loc să-i cumpere ciorapii cu 10 lei în loc de 5 sau să îi ofere un job, o alternativă. Pentru că ecologiştii preferă să rămînă zevzeci.

videoclipul original aici.

8 responses »

  • a făcut doi copii şi a rămas fără job gen. şi-a asumat un risc, iar acum trebuie să aleagă între a trăi din banii soacră-sii sau a avea un job.
   iar povestea cu cianura nu este nici pe departe atît de dramatică pe cît ne-o prezintă maimuţoii din ong-uri. da, sînt de acord cu transparenţa, cu garanţiile, cu o redevenţă decentă, dar dacă exploatarea asta ar îmbunătăţi considerabil calitatea vieţii în zonă, de ce să i se pună beţe în roate?

   • corect!
    cunoscutul domn Soros sustine financiar majoritatea ONG-urilor ecologiste care se opun furibund investitiei de la Rosia Montana.
    acelasi domn Soros tranzactioneaza puternic pe bursa, cam la 3 luni, actiunile investitorilor mari de la aceeasi Rosie Montana.
    fluctuatiile bursei aurului datorate acestui scandal ce pare fara sfarsit ii aduc d-lui cu pricina un purcoi de bani, fara legatura cu investitia in sine.
    deci, asadar, cine are interesul sa rezolve transant situatia, printr-un dialog sustinut de argumente si printr-o asumare a unei decizii? Hăăă?
    cat de cretin sa fii sa arunci cu noroi intr-o amarata care traieste de azi pe maine, intr-un loc uitat de Dumnezeu si de oameni?
    parearea mea, gen.

 1. din cate stiu eu situatia e asa cum zici doar ca pe dos ! adica tocmai aia cu mina i-o interzis la femeie sa lucreze ! (nu e voie sa se deschida nici o alta firma in zona- e zona declarata monoindustiala) – ceva de genu: vin io italian fain in Bucuresti. Consiliu local zice ca toate firmele din Bucuresti tre sa se inchida si nu e voie sa se deschida niciuna in afara de o groapa de gunoi mare mare unde sa pun niste chestii toxice adunate din toata lumea! Tu si restu ramane fara lucru si nici nu poate sa gaseasca in zona! Atunci vin io si zic frumos : lumea vrea sa lucreze la groapa de gunoi, e inuman sa nu se deschida groapa de gunoi pe tot Bucurestiul, e singura solutie pt bucuresteni sa lucreze la groapa de gunoi, macar o parte din bucuresteni o sa aiba de lucru sa traiasca copii lor! Peste groapa de gunoi o sa pun peste o vreme o carpa si o sa plantez iarba si o sa fie cel mai frumos Bucuresti dupa ce inchid groapa de gunoi si oamenii o sa fie fericiti si o sa isi reconstruiasca Bucurestiul nou nout in noul parc !

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s