Actualităț

Standard


SUCEAVA Mama-cuţitară rămâne după gratii, deşi familia o vrea acasă. Mi se pare normal, se apropie crăciunu, cine să le taie bieților oameni porcu?

BOTOȘANI Fetiţa de doi ani, care s-a îmbătat cu vin, trimisă în familie Aici găsim numa o greșeală de exprimare, pe care o vom corecta. Trimisă în La Famiglia.

CHIȘINĂU Un preot şi-a umplut concubina de sânge. Bătaie fără binecuvântare, deoarece era păcătoasă, transmite corespondentu nostru O.B, din raionu Drumari.

VASLUI Un bărbat de 52 de ani a ajuns la spital cu un spray în fund. Susţine că a fost violat.„Mi-e şi ruşine să povestesc ce am păţit, că e mama aici de faţă. Şi-au bătut joc de mine”, a povestit bărbatul. Spray-ul, marca Denim, a fost ridicat ieri de poliţişti, direct din sursă.

BACĂU Trei tineri, dotaţi cu mănuşi chirurgicale, prinşi de poliţişti înainte să dea o spargere. Ei voiau numa să opereze, părerea mea.

FOCȘANI Tecucean gata pregătit de spargeri, arestat de polițiștii focșăneni. Acesta a fost identificat ieri-noapte având asupra sa instrumente de spargere şi sume mari de bani. O belit pula Moș Neculai.

Știri externe. Celebra cântăreață Rihanna o fost lovită de un bolid de culoare, fără număr, pe  zebră.

2 responses »

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s