Am lipsit cîteva zile

Standard

Sînt relativ viu. Am fost la maică-mea, am muncit. Roadele i le dedic primarului nostru, Apostu Sorinel. Bun  gospodar cum îl știm, s-o găsi vreun șanț, o rigolă, ceva și pentru dînsul, poate cu timpul se dă pe brazdă.

7 responses »

  • am febră muşchiulară. să-i dea dumnezeu lui domnu apostu un maseur bun acolo la mititica, să nu păţească cum am păţit eu. şi să-l dea şi cu uleiuri, cu tot dichisul.

   • ce suflet bun ai tu si cum te gindesti tu la el sa nu-i lipseasca nimic! trimite-i niste mere din recolta ta.unul dulce,unul acru,unul dulce si tot asa.distruge-l psihic

 1. Tu esti doar un taran ieftin, un moldovean comunist care scrie “sint” in loc de “sunt” un gaozar muncitor si sarac, un sclav umil care a fost batut de soarta si umilit de toti din jur, un jeg refuzat de toti si de toate, care se oftica cand altii o duc mai bine decat el, sau cand primesc mai multa atentie decat el. Sugi pula moldovene, nu contezi si nici n-ai contat vreodata, mori in gatu matii de scursura

  • auzi, da’ pe tine cine te fute în cur, un ţăran scump? pe fața mă-tii cine se slobozește, vreun moldovean capitalist? pe morţii tăi cine se cacă, un găozar leneş şi bogat? pe soarta ta pula cui surîde, cumva a unui sclav trufaş? cine se pişă în capul nevesti-tii şi a copiilor tăi, un jeg acceptat de toţi şi de toate cumva?
   în 1993, cînd academia română a hotărît în plen scrierea cu â în interiorul cuvintelor, aceasta avea în componență doi lingviști – restul ingineri, chimiști, activiști comuniști, etc.
   cred că singura modificare în componența academiei după revoluție a fost dispariția prin împușcare a ceaușeascăi. în ce priveşte regulile, unul dintre lingviști s-a abținut de la vot, altul a votat împotrivă.
   în anul de graţie 2011, pe centura bucureştiului, mă-ta a fost singura limbistă cu anus împotriva naturii. prin vot.

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s