Călugărul decapitat se iubea cu un alt bărbat? Cu aproape 200 de km la oră.

Standard

Cadavrul decapitat al călugărului Alexe Artiom, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, într-un sac, pe o stradă din satul Ghindăreşti,Constanţa.

“Tot satul e în cercul de suspecţi”, ne-a spus procurorul Zafer Sadâc.

Autopsia a stabilit că bărbatul a pierit din cauza loviturilor de topor, cele mai multe fiindu-i aplicate în cap. Ceea ce i-a şocat însă şi pe anchetatori a fost un mesaj găsit în telefonul mobil al călugărului. SMS-ul era scris în limba italiană de un bărbat care îi spunea că abia aşteaptă să îl revadă. Localnicii susţin că Alexe a fost plecat la muncă în Italia şi în Spania, dar şi că
acestuia i-ar fi plăcut bărbaţii, aşa că oamenii legii nu exclud varianta unei crime pasionale.

Inspirat din manualul de biologie din gimnaziu, prietenul intim al călugărului, Axinte Antiom, a hotarât să-și decapiteze partenerul în timpul actului sexual.

Călugarițele astea!

Un grup de cercetatori nebritanici din România au reușit incredibila performanță de a mâna o locomotivă cu viteza de aproape peste 200 de kilometri la oră.  Și asta în condițiile în care trăgea după dânsa aproape două vagoane de călători.
Aștept cu înfrigurare ziua când cercetatorii români or să pună la punct ciocanul cu mâner, zahărul dulce și casele construite afară.
Asta, probabil, după ce își vor fi potrivit ceasurile pe secolul 21.

7 responses »

  1. Daca asculti bine ce zice fatuca aia dusa cu trenu’ vezi ca locomotiva cu vagoanele “impreuna” (ca sa o citez…) prind 200 la ora. Deci daca le iei separat iese tot pe la 60-70, cat stiam si noi ca merge CFR-ul cand e rapid… In rest e ca’n razboiul stelelor – dat pe repede-nainte, sa para ca rupe bariera sunetului. Asa se justifica si cele unspe milioane de euro ingropate acolo ca sa aiba CFR-ul cel mai tare poligon de pe raza comunei Faurei.

  2. si ce? d-aia se uita poporu’ roman la televizoare? sa zici ‘mneata ca nu merg trenurile noastre cu doo sute la ora? ha? merge mah ,ete asa de-a dracului, sa crape japonezii si francezii si restu’ …mai ales ungurii.
    nu va iubiti tara, mama voast’…

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s