Imagini din satelit cu căsuța lui Felix

Standard

Deci, o iei mata prin sufragerie și tot mergi așa cam un sfert de ceas. la un moment dat, dai de o masă și o iei la dreapta. Te pui pe banda întîi și mergi înainte spre ușă, unde trebuie s-o iei din nou la dreapta. Vezi că servitorii circulă ca nebunii pe coridor, ai grijă cînd ieși. A fost și un accident acolo acum cîteva zile, foarte nasol. S-a ciocnit bucătăreasa cu somelierul care umbla ca nebunul. A venit smurdul şi ăia de la protecţia civilă, că somelierul avea încărcătură periculoasă, s-a deversat vinul pe jos şi cică era pericol de incendiu.

Așa, și cum spuneam, ieși pe coridor, apoi mergi cale de două ceasuri pînă ajungi la in intersecție cu bucătăria. ai grijă, că în zona aia mai stă Stan la pîndă cu laptopul, să n-o calci, că te lasă fără carnet. Te încadrezi pe stînga, virezi la giratoriul ăla mare, mai mergi vreo 5 minute, cobori niște scări și acolo e toaleta, o să vezi indicatoarele. Ai grijă să ai cauciucuri de marmură, că e cam alunecos pe-acolo, că spală des. Cam trebuie să stai la coadă, că e cu taxă.

Sursa (deşi ăştia de la evenimentul zilei sînt cam ipocriţi sau impostori, whatever)

7 responses »

  1. Pare a fi o combinatie intre vila lui ceasca de la neptun si CSP (consiliul de stat al planificarii, pentru cei nascuti mai incoace…), totul cu vedere la mocirla.
    Stilul asta cred ca-l innebuneste si pe Tiriac…

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s