Cum să nu mai fii virgin după o anumită vîrstă. Azi, poziția misionarului.

Standard

Inaugurăm o nouă rubrică intitulată ”Introductory course to sexual intercourse”  al cărei prim episod îl puteti citi aici.

Fie că e ceva spontan sau momentul este îndelung pregătit, fiecare tânăr este liber să îşi inceapă viaţa sexuală atunci când se simte pregătit sau când are cu cine. Iată ce sfaturi îţi dă psihosexologul Jimena Chiriac  pentru ca prima ta partidă de sex să fie una perfectă:

PUNE-I O PERNĂ SUB ŞEZUT!

Poziţia misionarului e cea mai potrivită. Femeia va fi aşezată pe marginea patului, cu membrele inferioare în extensie, iar o pernă sub şezutul ei va facilita penetrarea. În lipsa unei perne, e bun şi un braţ de fân uscat. Bărbatul va sta în genunchi, între 6 și 8 luni înaintea penetrării. Astfel va putea să îşi direcţioneze penisul în partea superioară sau inferioară sau în lateralul sau în celălalt lateral al orificiului vaginal, evitând abordarea frontală a himenului pentru dezvirginare”, explică psihologul Jimena Chiriac. ”În cazul în care penetrarea întarzie să-și facă apariția, aruncă perna și întinde-te peste parteneră. Undeva tot o să intre.” ne explică tot ea.

CREAŢI-VĂ O ATMOSFERĂ RELAXANTĂ!

Acest lucru contează foarte mult pentru fete. Muzică romantică şi lumânările parfumate sunt mereu de ajutor. Lumânările parfumate nu trebuie să depășeasca un diametru de 5 centimetri sau o lungime de 22 de centimetri pentru garantarea unei dezvirginări romantice reușite.

PREGĂTEŞTE-ŢI UN PROSOP!

Deflorarea poate provoca fetelor o mică hemoragie, aşa că sub parteneră e bine să fie pus un prosop care să absoarbă sângele. La unele tinere, sângerarea poate să lipsească, iar la altele, să dureze două-trei zile.Vânătăile la ochi se vindecă dupa 1-2 săptămâni. Prosopul se aruncă în cazul semnalării neputinței, respectiv moartea voinicului sau abandonul luptei. La duş, foloseşte produse dermocosmetice pentru protejarea florei, faunei şi ecosistemului vaginal.

JUCAȚI-VĂ UNUL CU ALTUL ÎN PAT!

Pettingul e esenţial. Asta înseamnă să vă atingeţi, să vă sărutaţi şi să vă jucaţi și să beți câteva peturi de bere înainte de actul sexual propriu-zis. Aceste lucruri o ajută pe ea să “se umezească” reducând la minimum disconfortul. Dacă partenera nu se umezește în timp real, se recomandă perforarea capacului sticlei de ”pet”, umplerea acesteia cu apă de la robinet și stropirea îndelungata a partenerei până la umezirea satisfăcătoare. Puteți juca și alte jocuri stimulante ca bâza, lapte gros, capră nouă sau butoaiele mari mișcătoare, dar asta într-un alt episod.

COMUNICAȚI SINCER IN TIMPUL ACTULUI!

– Nu te sfii în a-i spune ce simți sau ce ai dori să simți. Spune-i că-ţi plac sânii, mustața și părul ei de pe picioare și nu te sfii să o atingi acolo când îi spui. Spune-i că ți-ar plăcea să o ții de mână o veșnicie. Spune-i pur și simplu că o iubești sau că te-ai beșit, spune-i că n-ai butelie. Fă o petiţie.

  • FII PRUDENT!
    Foloseşte prezervativ “extra safe” (foarte sigur). Şansele ca acesta să se rupă sunt minime, protejându-vă de o sarcină nedorită sau de boli venerice. Prezervativele se vor umple cu apă de la robinet și se vor agăța/atârna la marginea patului printr-o dispunere hazlie a acestora ( se pot picta fețe amuzante cu markerul pe ele). Chiar dacă se vor rupe, ele vor ajuta la umezirea partenerei evitând disconfortul acesteia la contactul cu penisul erect.

Am contactat corespondenta noastra pe probleme de imagine pentru obtinerea unei fotografii căt mai relevante  in problema misionarului:

  •  AJUTĂ-L!
  • Dacă fata simte un disconfort sau chiar durere, nu trebuie să se retragă. “Ar fi bine să îşi proiecteze bazinul înainte, pentru a veni în întâmpinarea mişcărilor penetrante ale băiatului, favorizând ruperea himenului” împreună cu strigăte adecvate gen ”bagă,viteazule!” sau ”rupe-mă, Vasilică” explică Jimena Chiriac. Schimbaţi poziţia doar când ambii parteneri (mai ales fata sau băiatul) nu mai simt nici un disconfort în timpul actului sexual sau când părinții vă trag de picioare și aruncă o găleată cu apă rece pe voi. Un ”Doamne-ajută” ar fi binecuvântat.
  •   ÎMPĂRTĂŞIŢI-VĂ IMPRESIILE.
  • “După finalizarea actului sexual, e bine ca partenerii să îşi spună unul altuia ce au simţit, să se alinte şi să stea îmbrăţişaţi. Dacă actul sexual se petrece în perioada sărbatorilor de iarnă, este bine ca ei să și colinde” e sfatul specialistului.

29 responses »

  1. va multumesc din suflet pentru acest articol, ma simt pregatit sa fac un pas mare acum dupa ce am citit aceste mirobolante randuri ..inca o data va multumesc ca existati maestre Ostap Bender

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine