Tema pentru acasa 2

Standard

Draga Iepurasule,
Au schimbat tot guvernul, pe tot, cu tot cu prim-ministru, am auzit ca au schimbat si fetele de masa, toate becurile, care acum vin in varianta europeana care consuma mai putin, cineva mi-a dat un mesaj si se pare ca s-au apucat sa puna si alte borduri si, cum nu se putea mai bine, cineva a venit mai devreme dimineata si a schimbat florile, a pus din alea de pe camp, inghetat asa cum e, si a aerisit camerele si a intrat mult praf inauntru si frig. Trebuiesc schimbate numele de pe usi, nu stiu daca sunt, dar cred ca sunt si trebuisc schimbate si adresele de mail si legitimatiile; era sa uit de contractele de munca. Am fost anuntat ca meniul a suferit si el niste modificari ca sa acomodeze mai bine nevoile digestive ale celor mai tineri si sa nu uitam sa schimbam sosetele; ca miros.

Semnat,

Toti copiii tai din orasul Suceava

Inca un banc, l-am auzit in timp ce se schimba vreamea, in tramvai. Se racea.

Sapte pisici se hotarasc sa organizeze un protest spontan antiavort. Una din ele intra intr-un bar, priveste din colt in colt in timp ce-si unduiesti coada si isi aprinde o tigara. Alaturi de ea un rus, un american si un chinez, iar pisica se imbata bine. In drum spre protest se intalneste cu Iisus care o ajuta sa fete cinci pui vii. Americanul inventeaza un calculator ultraperformant iar Bula vine isi cere scuze.*

Hahahah! V-ati prins?!!!!V-ati prins??!!! Isi cere scuze? Ce pisica blajina, uite ce frumos toarce!!V-ati print! E incredibil, ma tavalesc de ras pe jos langa pat, scaun si birou. Sunt mai aproape de birou decat de pat, dar nu cu mult.

Somn usor.

5 responses »

  1. Zi-ne şi nouă, sfinte Yodda, pînă cînd ne-0 ţine ăştia dăşchisă fereastra internetului? Cînd sînt programate exploziile? (nu de alta, da’ să apucăm să printăm.)

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s