Lolita – după 40 de ani

Standard

”Am ales sa scriu acest post deoarece imi place Mihaela Rădulescu. Si imi place mult cum arata in acest video.

Ea a filmat un spot publicitar al campaniei Lolita, linia vestimentara pe care a lansat-o ieri Dana Budeanu…stilista care analizeaza vedetele dupa felul in care se imbraca la rubrica “bine sau prost imbracate” din revista Ciao.”

Deci, Dana Budeanu este stilista care analizeaza vedetele dupa felul in care se imbraca la rubrica “bine sau prost imbracate” din revista Ciao. Io obișnuiesc să citesc revista aia când mă cac. Ce am observat e ca vedetele care au clopote sau ranițe  pe cap, rochii de tot căcatu, pantaloni imposibili și pantofi urâți sunt catalogate drept bine îmbrăcate. Cine poarta blugi, ghete și tricou îi nașpa. Asta inteleg io din fashion și aici mă opresc din gheit.

”În viziunea Danei Budeanu, “Lolita” este copilul ascuns din fiecare femeie, inocenţa celui mai pur sentiment, senzualitatea propriei feminităţi acoperită insesizabil de texturi preţioase.”

De aici deja ne place. Pai cum, cristosu lu dumnezo, copilu ascuns in fiecare femeie, îi colectie pentru fetuși? Senzualitatea propriei feminităţi acoperită insesizabil de texturi preţioase – ce, pula calului, are asta cu o lolită?

”Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu îşi imprimă feminitatea asupra pieselor vestimentare, dovedind faptul că orice femeie se simte bine, atunci când poartă haine ce exprimă senzualitate, erotism şi dorinţă.”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu îi o oaie care imprimă feminitate pe tamponu din chiloți, eventual. Și nu dovedește nimic.

Nu pot spune ca imi plac foarte mult hainele, dar pot spune ca a avut o idee buna alegand-o pe Mihaela Rădulescu ca imagine a colecţiei sale (numele Lolita este inspirat din romanul rusesc cu acelaşi nume- nu am citit romanul si acum sunt foarte curioasa sa il citesc). Melodia de pe fundal este cantata de Maria Radu, se numeste Zbor si suna chiar foarte frumos.

Aici nu pot spune decât două, trei cuvinte:  Sugi pula, vacă proastă, incultă, analfabetă, muistă, idioată, râmă aleatoare!

Creaţiile pot fi văzute şi pe site-ul danabudeanu.ro.      Sursa: http://darlyst.wordpress.com/tag/colectia-lolita-dana-budeanu/

21 responses »

  1. ba ostape, fac o exceptie de data asta ca sa te intreb: in ce an au facut´o rusii comandanta de detasament pa lolita? a ramas la kolhoz sau a studiat agronomia la moscova? plm ma intreb de bucikowski ala daca a fost membru de partid..

    • apăi io nu știu, bă garcea, ca io am citit in liceu doar aia de alexandru dumă- cei trei cireșari, parcă.

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s