Văleu, Goagăl și Facebook ne iau datele personale și se cacă pe ele!

Standard

Măi, fetelor!

Statul a avut şi are date personale despre toţi cetăţenii săi. Cum îl cheamă pe fiecare, cine-i ta-su, cine-i mă-sa, unde s-a născut, unde stă, cnp-ul, antecedentele penale, flotantul și ce fute. Iar dacă te duci la o instituţie de stat să ceri o adeverinţă că eşti sănătos, că n-ai datorii la cămătari sau că nu ești însurat, trebuie să plăteşti. Avantaj Google, care îți spune gratis ce și cum.

Dacă vrei să te însori cu Getuţa, statul trebuie să-şi dea acordul şi să vă oficializeze legătura. Pe bani, plus alergătură, hîrțogărie, analize medicale, etc. Nu-i așa că Facebook, care îți face cunoștință cu Getuța, e mai mişto ca statul? Ce atîta hîrțogăraie cînd tu vrei să fuți? Ia recunoașteți voi, fetelor, că, de fapt, vouă vă e ciudă că Getuța poa’ să afle de pe google sau de pe facebook că v-ați încurcat cu Jasminica, cu 20 de ani mai tînără și cu țîțe ceva mai mari.

Vă e ciudă că Google şi Facebook fac profit din datele voastre personale. Un profit altminteri transparent. Mai bine să încaseze netransparent, prin șpagă, coana Lucreția (o funcționară la stat) bani pe blenoragia de care suferiți, să nu vă puteți angaja, decît să afle șeful vostru de pe Goagăl că vă cam place pornachele. Păi ce mare scofală să afle? Că lui Gigel de 23 de ani îi place pulămpizdă? Mare fîs.

Între noi fie vorba, dragele mele, mi se pare normal ca șeful vostru (patronul unei ferme de vite) să afle că Gigel, noul angajat, este mare amator de “cum ș-io trage joiana l-a okyu maro cu bourean”. Invidioaselor!

One response »

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s