John Carter, Virginia.

Standard

Anudracu știe. Domini, să zicem, că deși nu știu ce-i măcar sună cam cum trebe.
Un domn cătă aur, domnu frumos frumos, Gambit din Xmen.
Se cară în o peșteră fugărit de mohicani unde… îi un alb chel… cu un medalion… pe care ăsta i-l ia… și ajunge pe un fel de Tatoin.
Acolo îs niște elemente din Avatar care vorbesc o altă limbă pe care el începe s-o înțeleagă după ce bea un fel de borș de la una care nu mai avea loc de semne pe spate, a, am uitat, ăia făceau un fel de mormoloci ca și copii, da n-are nicio importanță măcar. Au și o entitate pe care o cheamă nespus de subtil Issus.
Îi unu rău care are o armă pe care nu o folosit-o niciodată, vrea să se însoare cu fata lu omu roș principal- Cezar din Roma- de pe planetă, și prin niște împrejurări asta ajunge la mormoloci unde ăsta îi deținut, pentru că poate sări foarte sus datorită… gravitației și a formei osoase, da numa el poate așa.
O ia pe fată și pe ailaltă fată și salvează planeta de omu rău care nu și-o folosit nici măcar până la sfârșit arma pe care i-o dat-o un om chel aproape la fel ca ăla din peșteră. Da ăștia îs mai răi.
În peripețile lor mai îs ajutați de un animal sub formă de broască da cu inimă de câine și comportament exemplar, de Mark Antony, tot din Roma și de mulț băștinași care la început îs ticăloș da se înșală. Și mai se întâmplă lucruri.
Gata.

7 responses »

  1. de specificat ca desi pe verestoin, dupa infringerea enților, koiul vraciului roșu a fost confundat cu o chinezarie ieftina, ochelaristul a pus lentila pe mormoloaca koiului scump care o ascunde nemetamorfotic la unu vergilica torix de frica omului negru, pe care-l doare-n pula stiind ca are o arma pe care n-o va folosi niciodata…tocma spre final omu roșu principal plinge.

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s