Film voios cu zombi și alte peripeții debordante.

Standard


Mie mi-i frică de ziua Z ca de ziua Y și alte litere. Poate mi-i frică numa de alfabet, la asta nu m-am gândit.
Dar, pentru că în fiecare noapte io visez cum îs urmărită de ei, de zombi și sar pe acoperișuri și pușc cu arbaleta în cap, că așa am învățat din filme, pentru că io urmăresc toate filmele de genu, pentru tehnici de supraviețuire m-am gândit să scriu un ghid de… poșetă, pentru că io tot timpu aș avea poșeta chiar și în ziua apocalipsei, asortată la teniși, că îs o supraviețuitoare, nu ca voi, oile, pe care o să vă împușc în cur când o fi momentul.
Și după aia vă povestesc și de Fido, filmu.
În primu rând, tot din filme, am învățat că zombii îs de mai multe feluri. Lenți și fugăcioși, depinde cât de noi îs în… viață. La ăia sprinteni nu prea ai ce le face. Ăilalț îs ușor de manipulat prin foc sau gloanțe sau topoare.
În a doilea rând tre să ai un om de încredere pe care să-l lipești cu adeziv de spatele tău la modu figurat sau depinde, pentru că tot timpu unu din ei îi acolo abia așteptând să te muște sau numa să te spărie, ceea ce îț va scădea moralul, lăsându-te pradă depresiei. Și nu ne dorim asta.
În al treilea rând stai departe de lumină. Glumeam. Ferește-te de tot ce îi în câmp, de exemplu hambare, căpițe de fân, case părăsite, pe lângă că acolo vor mușina sute din ei în maxim 4 ore, ar putea fi și bântuite și atunci ce-am făcut?
În al patrulea rând nu lua cu tine următoarele. Copii, femei isterice, bătrâni, bolnavi, negri, unguri, șlapi crocs. Ultimii pentru că îs zombii modei, primele pentru că… nici nu mai tre să scriu pentru ca îi destul de logic argumentul.
În aproape ultimu rând NICIODATĂ nu te opri să vez dacă unu care zace pe jos mai trăiește. Îndiferent dacă samănă cu bunicu mort în război, probabil că el îi.
Și în ultimu rând, dar cel mai important… omoară tot ce mușcă sau îi mușcat. De preferință taie-i capu. nu contează, ceva cu cap.
Cît despre filmu Fido îi fain.

2 responses »

  1. am vazut filmu..arata ca zombii sunt lasati fara obiectu muncii de catre javrele aflate in viata..in partea a doua, timy isi da seama ca ma-sa il cunoscuse pe fido cu mult inainte..insa este prea tirziu, pentru ca zombii semnasera deja adeziunile pentru partidul poporului.

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s