sotia lui borcea s-a futat si a lui becali nu, da nici a lu paszcany sau a lui copos nu-s departe

Standard

Pe mine mă enervează la culme aversiunea tuturor față de cfr cluj. Îi o echipă de fotbal, căcaților, care nu-i nici mai bună nici mai rea decat preferatele voastre  din miticanie sau din vaslui.

Știți voi ca unguru cumpără meciuri din cauză ca echipa lui nu prestează ca barcelona? Sunteți mitici sau idioți de mănăștur, sau tot ce înseamnă om prost cu capu-n poală și cu etichetă de-aia în piept, de jurnalist sau om de televiziune! Sugeți pula!

Păi și patronu de la steaua îi neromân dacă stăm s-o analizăm, sau ăla de la dinamo. Machedonii și țiganii nu-s romani. În pula mea de fraieri, vreți ca toate echipele să fie patronate de moș ion roata și unirea urziceni, luzeri penibili? Sugeți pula doi!

Scoate-ți capu din mațu gros, cârnațule și analizează umpic care dintre ăștia ar fi in stare sa facă blaturi mai multe și mai nesimțite! Și sugi pula trei!

Top fețe cocalare de patroni de echipă:

MUIE CFR! MUIE FOTBAL! SĂ TRĂIASCĂ WOLVERINE!

5 responses »

  1. Pai si printre hoti sau alogeni sunt unii simpatici si unii total antipatici. Deranjant e altceva. Oierul sau Borcea, sau Copos, nu s-au batut niciodata cu caramida in piept ca-s civilizati, domni si cinstiti, pe când toata pulimea Clujului considera ca civilizatia s-a nascut in vârfu’ Gruii, desi multi din cei care o compun (pe pulime adica) sunt mai balcanici decât cei mai parsivi dintre balcanici.

Zi ceva, nu te uita ca proasta la mine

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s